Aanbod voor jou!

Dit aanbod voor jou is gericht op kosmische menselijke ontwikkeling en gaat verder dan persoonlijke ontwikkeling
We leven in de overgang van ego-bewustzijn naar harts-bewustzijn. Met dit bewustzijn transformeren we van aarde-mens naar kosmisch-mens. Dat maakt ons een multidimensionaal wezen. Daar waar we ons eerst persoonlijk hebben kunnen ontwikkelen vraagt het nieuwe bewustzijn om ontwikkeling van menselijke vermogens. Met deze ontwikkeling kan de zieleninformatie indalen in de persoonlijkheid. De ziel is liefde en biedt veiligheid. Zij wordt je een anker en je kunt haar diepe wijsheid raadplegen. Het klinkt misschien zweverig maar het tegendeel is waar. Ik ben meer geaard en voel me steviger op deze aardbol dan ooit. Het heeft mij gebracht dat ik me eindelijk veilig en thuis voel op deze planeet en doorgeef wat mij is gegeven.

Mijn bijdrage
Het is duidelijk geworden dat het mij gegeven is jou mee te nemen als gids op een reis naar binnen en in contact te brengen met je binnenwereld, in verbinding met wie je in wezen bent en te leven vanuit je intuïtie en de bron. Daar liggen alle antwoorden. Deze bewustwordingsreizen zijn gericht op volgen wat het hart je ingeeft en jouw mooiste leven te leven.

De kennis en ervaring die ik hierover heb opgedaan deel ik op verschillende manieren via mijn aanbod. Kijk maar of iets voor jou bijzit.

Ben je begeleider van mensen kijk dan ook onder mijn aanbod bij begeleiden.

Ken je mij nog niet dan kan ik me voorstellen dat je me eerst wil leren kennen. Voel je welkom via de mail contact met mij op te nemen om een vrijblijvende gratis kennismakingsafspraak in te plannen: sandra@nieuwewereld.nu

Welkom!
HarteLichtgroet,
Sandra