Werkervaring en opleidingen

Alles wat ik heb gedaan en meegemaakt in mijn privé leven en werk heeft bijgedragen aan waar ik nu voor sta en maakt me dankbaar voor deze ervaringen. Mijn loopbaan begon in de gezondheidszorg waar ik verschillende medische administraties heb opgezet en leiding gaf. Om dat te kunnen doen heb ik diverse opleidingen gevolgd. Na vijftien jaar ben ik overgestapt naar een management & training consultancy. Daar heb ik twaalf jaar gewerkt in uiteenlopende functies. Het opzetten van een afdeling personeelszaken & kwaliteit, leidinggevende functies en adjunct directeur. Terugkijkend op deze werkperiode valt mij op dat een grote mate van vrijheid belangrijk voor mij was. Daarnaast vond ik het leuk om nieuwe projecten op te zetten, leiding te geven en samen te werken. Dit geldt nog steeds.

Na mijn ontslag in 2003 heb ik mij omgeschoold tot mediator en het bedrijf ‘Meritesan ontknoopt‘ opgericht. Dit werk maakte mij nieuwsgierig naar de psyche van de mens. Ik ben diverse opleidingen gaan volgen die mij veel over mezelf en het mens-zijn in het algemeen hebben geleerd. Toen ik in 2003 in aanraking kwam met familieopstellingen voelde ik me als een vis in het water en ben ik de opleiding gaan volgen voor familie- en organisatie opstellingen. Tegenwoordig bekend als systemisch werk. Opstellingenwerk heb ik inmiddels een eigen invulling gegeven passend bij het universele perspectief, ik noem het non-systemisch werk. Begeleiden van opstellingen ligt me nog steeds na aan het hart. Ik heb een opleiding gevolgd in NLP, reading en healing, traumaverwerking, oplossingsgericht werken en het begeleiden van dialogen. Door al deze opleidingen kwam er in mijn werk ook een verschuiving, ik maakte onderscheid tussen doelgroepen en bracht deze onder in afzonderlijke websites, je kent me misschien van:

  • ‘Meritesan Ontknoopt’ voor mediation, coaching en training voor bedrijfven.
  • ‘Stiefactief’ voor begeleiding van samengestelde gezinnen en het geven van voorlichting en lezingen aan hulpverleners. Ik schreef het boek ‘Stiefkind – het overkomt je‘ samen met Erica Theloosen. In het boek ‘Thuis in twee gezinnen’ is mij gevraagd een hoofdstuk te schrijven, het heet je eigen plek, je vrijheid.
  • ‘Sandra Boer’ voor persoonlijke ontwikkeling. Hier was ook vrouwenwerk ondergebracht.

Sinds 1 april 2014 heet mijn bedrijf NieuweWereld.NU daarmee ben ik een nieuwe weg ingeslagen.

Hieronder een overzicht van wat cliënten over mij zeggen:

Contact Werkervaring en opleidingen