Aanbod voor jou!

Dit aanbod voor jou is gericht op kosmische menselijke ontwikkeling en gaat verder dan persoonlijke ontwikkeling.
We leven in de overgang van ego-bewustzijn naar harts-bewustzijn. Met dit bewustzijn transformeren we van aarde-mens naar kosmisch-mens. Dat maakt ons een multidimensionaal wezen. Daar waar we ons eerst persoonlijk hebben kunnen ontwikkelen vraagt het nieuwe bewustzijn om ontwikkeling van het kosmisch mens-zijn. Met deze ontwikkeling kan de zieleninformatie indalen in de persoonlijkheid. De ziel is liefde en biedt veiligheid. Zij wordt je anker en je kunt haar diepe wijsheid raadplegen.
Dit heeft mij gebracht dat ik me eindelijk veilig en thuis voel op deze planeet en mijn zielenopdracht leef.

De kennis en ervaring die ik hierover heb opgedaan deel ik op verschillende manieren via mijn aanbod. Kijk maar of iets voor jou bijzit.

Ben je begeleider van mensen kijk dan ook onder mijn aanbod bij begeleiden.

Wil je mij eerst leren kennen? Mail me voor de mogelijkheden: sandra@nieuwewereld.nu

Welkom!
HarteLichtgroet,
Sandra