Coach de coach/mediator

Als coach of mediator werken met de magic coach box.

Ben je coach en heb je behoefte aan een manier van begeleiden waarbij het zelfoplossend vermogen van de coachee wordt aangesproken door deze zelf de regie te geven? Jij minder hard hoeft te werken omdat de belevingswereld van de coachee zichtbaar is.

Mijn perspectief op begeleiden.
De vraag hoe jezelf te zijn heeft mij lang bezig gehouden. Ik zat ondanks een leuk leven in de knoop met mezelf en het leven.
Dat is gaan keren nadat ik doorzag dat ik mezelf was kwijtgeraakt in het aanpassen zoals ik dacht, dat van mij werd verwacht. 

Daardoor veranderde mijn mensbeeld. Voor mij zijn mensen op aarde om zich door ervaringen te herinneren dat ze een liefdevol lichtwezen zijn en in essentie heel. Dit gaf mij een ander ander perspectief op coachen. 
Iedereen heeft recht op zijn of haar eigen ervaring en ieders beleving doet ertoe. Ieder mens is uniek en bestaat uit vorm, een lichaam, wat als bron het vormloze kent. Deze bijzondere combinatie wordt zichtbaar met de magic coach box en voelbaar voor de coachee.

De magic coach box is geboren uit mijn verlangen een transitie-instrument te bieden waarbij de coachee in vrijheid antwoorden in zichzelf kan ontdekken vanuit zijn of haar bron. 
Daar is – kracht – eigen regie – lichtheid – het speelse element – en ruimte voor nodig. Ruimte ontstaat dankzij de structuur van het speelveld en de extra dimensie daarvan. 
Het spel in combinatie met de speelwijze en de werking van het veld maken me enthousiast en draag ik met plezier over. Hoe ik je hierin bijsta kun je vinden op de website van magic coach box bij het VIP-traject. Je kunt de magic coach box ook zonder traject aanschaffen. Je ontvangt er een speelwijzer bij.

Mediation
Naast coach ben ik ook mediator. Bij mediation heb ik ervaren dat de magic coach box daar ook uitstekend voor geschikt is. De deelnemers gaan samen in het veld. Het werkt verhelderend, het maakt direct zichtbaar en voelbaar wat er gebeurt bij beide. Dat geeft meer begrip, openheid en compassie en leidt tot oplossingen van binnenuit. Graag laat ik het je persoonlijk ervaren.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op!

HarteLichtgroet,
Sandra